Fergus Club Europa: Hét familieresort voor een heerlijke gezinsvakantie op Mallorca

Ben je op zoek naar een hotel in Spanje waar de kids zich geen moment vervelen, boordevol activiteiten, faciliteiten en waar je zelf tot rust komt? Dan is het ruim opgezette, moderne 4-sterren All Inclusive Fergus Club Europa op Mallorca het ideale hotel voor jou! Fergus Hotels is al meer dan 10 jaar een begrip in Spanje, en het is dan ook niet voor niets dat Fergus Club Europa een van onze favoriete hotels is. In dit vakantiedorp, gebouwd in bungalowstijl met mediterrane sfeer en gelegen in een bosrijke omgeving, beleef je een onvergetelijke vakantie. Hier is plezier gegarandeerd voor de hele familie! Benieuwd naar alles wat dit hotel te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Rustige, maar centrale ligging

Fergus Club Europa ligt net buiten het centrum van Paguera, een karakteristieke plaats in het zuidwesten van Mallorca. Zowel het gezellige centrum als het kindvriendelijke strand met helderblauwe zee en levendige boulevard ligt op zo’n 900 meter afstand. Wandel hier op je gemak naartoe of maak gebruik van de gratis shuttleservice vanuit het hotel. Bezoek de wekelijkse markt voor dagverse ingrediënten en bijzondere souvenirs of verken de typisch Spaanse hoofdstad van het eiland: Palma.

Waterpret & speelplezier

Bij Fergus Club Europa draait alles om plezier voor de kinderen, daarom beschikt het hotel bij ons over zowel een Family- als een Aquafun-label. In de Pongus Splash Pool, geheel in het thema van de mascotte Pongus, zijn urenlang spetterpret en plonsplezier gegarandeerd. Lekker roetsjen van de glijbanen, terwijl de allerkleinsten zich vermaken in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Jij geniet ondertussen van een goed boek en verfrissend drankje onder de Spaanse zon, terwijl de kinderen na al het zwemplezier alweer in goede handen zijn bij een professioneel animatieteam in de Pongus Kids Club. Avontuur, workshops, shows, spelletjes en de minidisco, samen met hun nieuwe vakantievriendjes beleven ze de beste tijd ooit! Ben je zelf ook wel in voor wat (sport)activiteiten? Maak gebruik van het multi-sportveld, ga voor een potje tennis of voor een workout in de gym.

Een heerlijk verblijf

Thema restaurant

Tijdens je All Inclusive vakantie wacht in het buffetrestaurant zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner een uitgebreide keuze aan gerechten op je. Voor wat afwisseling dineer je in het sfeervolle Italiaanse themarestaurant, waar je geniet van een selectie aan pasta’s, traditionele pizza’s en specialiteiten met de puurste mediterrane smaak. Toe aan een goede kop koffie of verkoelende cocktail? Deze haal je bij een van de vier bars. Voor een snelle hap tussendoor is er een snackbar. Na een dag vol plezier en smaakvolle maaltijden ontspan je op de comfortabele kamers, ontworpen in een stijlvol mediterraan design met lichte kleuren. Ga je voor een standaardkamer, suite of kies je voor een Magnus kamer?

Magnus by Fergus

Magnus Suite

Voor gezinnen die net iets meer willen, biedt Fergus Club Europa het exclusieve Magnus by Fergus concept aan. Hier geniet je van unieke en persoonlijke service. Boek een ruimere Magnus kamer of suite in het speciale Magnus-gedeelte van het hotel en profiteer van een priority check-in zonder wachttijd. Bovendien heb je toegang tot rustige, exclusieve Magnus-ruimtes, zoals een privé-ontbijtruimte, snackbar en een apart zwembad. Bij aankomst ontvang je welkomstgeschenken en extra’s op de kamer die je verblijf nog comfortabeler maken. Voor de kinderen ligt er een cadeautje klaar, samen met een game console met spelletjes.

Met zijn groene omgeving, kindvriendelijke voorzieningen, comfortabele kamers en uitgebreide activiteitenaanbod is Fergus Club Europa de ideale keuze voor een gezinsvakantie. Of je nu kiest voor een standaard verblijf of nét dat beetje extra met het Magnus by Fergus concept, dit resort belooft een vakantie vol plezier, ontspanning en onvergetelijke momenten met het hele gezin. Hier kun je naar hartenlust vakantie vieren. Kijk jij ook uit naar een vakantie in Fergus Club Europa? Boek dan hier dit fantastische hotel op Mallorca!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Niki Thijssen